Participació ciutadana

La participació ciutadana és un dret fonamental de la ciutadania i les administracions hem de facilitar les eines i els canals de comunicació i participació per tal que aquest dret sigui real i efectiu.
Els ciutadans i ciutadanes teniu dret a estar informats i a opinar sobre els assumptes municipals que us afecten directament. Volem donar-vos la possibilitat de participar en els projectes de la ciutat incorporant la perspectiva ciutadana en la gestió municipal.
Aprofiteu els recursos que posem al vostre abast: òrgans estables de participació, processos participatius, fòrums virtuals…

Animeu-vos i participeu!

entitats
DESTACAT
Notícies
Més notícies
ACTIVITATS
DESTACAT
  • Logotip Punt del Voluntariat de Montcada i Reixac Punt del voluntariat

    El punt de voluntariat és un nou projecte promogut per Participació Ciutadana, que s’adreça a persones i entitats interessades a dur a terme un projecte de voluntariat.

  • Logo - Montcada Ciutat Amiga de les persones grans Montcada Ciutat Amiga de les persones grans 02.03.2018

    Un projecte promogut per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) per impulsar polítiques d'envelliment actiu i adaptar l'entorn i serveis de les ciutats perquè les persones grans visquin amb seguretat, de forma saludable i perquè participin de forma activa en el dia a dia dels municipis.

XARXES SOCIALS
FACEBOOK