QUI SOM I QUÈ FEM?

Benvingudes i benvinguts a la web de Cooperació i Solidaritat. Un espai on trobareu tota l’informació del que fem al nostre territori en matèria de cooperació i solidaritat.

El departament de Cooperació i Solidaritat de la Regidoria de Ciutadania i Participació Ciutadana, s'encarrega de dur a terme, per una banda accions de cooperació al desenvolupament en països en situació de vulnerabilitat (amb el suport i coordinació d’entitats i organismes supramunicipals); i per l'altra, promou activitats en el territori que fomenten la sensibilització de la ciutadania envers les desigualtats i problemàtiques socials creant així una ciutadania més solidària, participativa i conscient.

CONTACTE
NOTÍCIES
 • Dues volutàries d'Open Arms, en mart obert
  21 Setembre 2023

  La commemoració del Dia de la Pau convida a reflexionar sobre els conflictes armats i el drama de les persones refugiades

  Dues conferències, a càrrec del Centre Delàs i Open Arms, i una exposició són les tres activitats proposades per l’Ajuntament amb motiu de l’efemèride.

 • L'alcalde i regidors i regidores, reunitats amb els representants de la comunitat marroquina
  13 Setembre 2023

  L’Ajuntament aportarà 5.000 euros en ajuts d’emergència per a la població víctima del terratrèmol al Marroc

  Una delegació municipal es va reunir ahir amb els representants de la comunitat marroquí a Montcada i Reixac per mostrar-li la seva solidaritat.

 • L'alcalde i representants del govern municipal es fan una fotografia amb l'infant sahrauí que passarà l'estiu a Montcada i Reixac i la família acollidora
  20 Juliol 2023

  L’Ajuntament rep el nen sahrauí que passarà l’estiu 2023 amb una família de Montcada i Reixac

  L’infant i la família repeteixen l’experiència, que forma part del programa Vacances en Pau, organitzat per la Delegació del Front Polisario a Catalunya, amb el suport de diferents ajuntaments.

Més notícies del municipi
AGENDA 2030 (ODS)

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) constitueixen una crida universal a l'acció per posar fi a la pobresa, protegir el planeta i millorar les vides i les perspectives de les persones a tot el món. El 2015, tots els estats membres de les Nacions Unides van aprovar 17 Objectius com a part de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, en la qual s'estableix un pla per assolir els Objectius en 15 anys.Quadre amb els objectius de Nacions Unides per a un desenvolupament sostenible