QUÈ FEM

La finalitat d’aquest àmbit és aglutinar les diferents actuacions que es realitzen tant des del propi Ajuntament com des d’altres administracions o des dels diferents agents privats que interactuen amb el col·lectiu de gent gran.

També es coordina el programa Montcada Ciutat amiga de les persones grans, que inclou una sèrie de projectes transversals que tenen com a objectiu principal fer de Montcada una ciutat adaptada i còmoda per a la gent gran i per a tothom. Una altra línia d’actuació és la gestió i dinamització del Casal de la Gent Gran Casa de la Mina.

DESTACATS
NOTÍCIES
 • Els guanyadors i les autoritats municipals, a l'acte d'entrega de premis dels Jocs Florals per a la Gent Gran 2022 celebrat al parc de l'Antiga Cervesseria
  Dilluns, 23 de gener de 2023
  Oberta la segona edició dels Jocs Florals per a Persones Grans

  El concurs va destinat a persones a partir de 60 anys i es poden presentar un màxim de dues obres per participant, a les categories de poesia i narrativa, fins al proper 20 d’abril.

 • Homenatge a la gent gran Casal de la Mina 2022
  Divendres, 16 de desembre de 2022
  L’Ajuntament ret homenatge als socis i sòcies de 90 anys del Casal de gent gran Casa de la Mina

  La tradicional festa ha recuperat el seu format habitual, dos anys després, i s'ha celebrat a la Casa de la Mina. Durant l'acte, s'ha fet el reconeixement a les persones sòcies que han arribat a la norantena d’edat aquest any i s’ha realitzat la tradicional encesa del pessebre, confeccionat pels mateixos membres del Casal.

Més notícies del municipi
ACTIVITATS
XARXES SOCIALS
ENVELLIMENT ACTIU

CASAL DE LA MINA

CASAL CÍVIC