Consell d'Infants

El Consell d’Infants som un òrgan de participació format per nens i nenes de les escoles de Montcada i Reixac que fan 5è i 6è de Primària.

El consell dels Infants és un òrgan de participació ciutadana amb la finalitat de que els infants de la ciutat puguin ser consultats i escoltats, en relació amb els afers de la ciutat que els afecten com a ciutadans de ple dret, i d’aquesta manera esdevinguin partícips en les decisions que es prenen. Aquest òrgan està format per nens i nenes de cinquè i sisè de totes les escoles de primària de la ciutat, amb un total de 33 consellers i conselleres. Els consellers i conselleres es reuniran mensualment per abordar temes de la ciutat en horari extraescolar.

Els nens i nenes tenen la seva pròpia veu, els seus propis interessos, preocupacions i necessitats i, també, les seves maneres d’entendre l’entorn sent conscients que les seves necessitats són importants, i, com a tals, seran escoltades i valorades. L’última trobada que encara no té data, consistirà en fer entrega de la feina elaborada pels infants al Govern Municipal.

Si voleu conèixer en profunditat tot el que anem fent i, per descomptat, si voleu fer suggeriments i propostes podeu entrar al nostre blog, a l'enllaç adjunt.

Casa de la Vila

Carrer Major, 32 - Carrer Domènec Fins, 15 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935 651 122
Fax: 935 754 014
Adreça electrònica: casadelavila@montcada.org
Horari:  
De dilluns a divendres, de 9 a 21 h
Dissabtes i diumenges, de 10 a 14 h
Agost, tardes i cap de setmana tancat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 21.11.2023 | 07:44