Campanya Borsa de mediació de lloguer social

Dimecres, 19 de febrer de 2020 a les 00:00

‘Fem de la meva casa la teva llar. Bo per tu, bo per mi’

Aquest és l’eslògan de la campanya que realitza l’Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Montcada i Reixac per cercar persones que vulguin incorporar el seu pis a la borsa municipal de lloguer.

La campanya comunicativa apareixerà al mobiliari urbà i a les xarxes socials. Actualment l’Oficina Local d’Habitatge gestiona 16 habitatges. Només en 2019 s’han rebut 21 sol·licituds de pisos de lloguer, però no s'han pogut atendre totes per falta de pisos.

Per atreure propietaris el consistori incentiva amb una bonificació del 95% de la quota de l'IBI de l’habitatge a llogar per mitjà de la borsa municipal. La campanya incideix en els avantatges per als propietaris que passa per una atenció personalitzada, confiança, seguretat i legalitat. A més, l’Oficina fa que la valoració i recerca del llogater s’ajusta a les condicions de l’habitatge. També s’ofereix gratuïtat en l’assessorament, la redacció i formalització del contracte de lloguer.

L’Ajuntament dona la garantia de fer la mediació entre propietari i llogater durant tota la durada del contracte de lloguer, a més d’un seguiment i control dels pagaments del lloguer, la tramitació de l’assegurança de multirisc i de defensa jurídica, així com de l’aval del lloguer. La borsa funciona rebent peticions per instància i atenent-les a partir d'una llista d'espera.

L’Oficina Local d’Habitatge es troba situada a la segona planta de les instal·lacions de l’Ajuntament (av. de la Unitat, 6). El servei de l’Oficina Local d’Habitatge funciona amb cita prèvia que es pot sol·licitar al telèfon 93 572 64 96, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, o per correu electrònic a habitatge@montcada.org.

Darrera actualització: 03.02.2022 | 13:56