NOTÍCIES
 • Bloc de pisos a Montcada i Reixac

  La limitació del preu del lloguer de l’habitatge ja s’aplica a Montcada i Reixac

  En els 140 municipis inclosos a la zona de mercat residencial tensat el preu d’un nou contracte de lloguer no podrà superar el del contracte vigent els últims cinc anys. A més, el lloguer d’un habitatge que és propietat d’un gran tenidor o que no ha estat llogat els últims cinc anys no podrà ser superior al l’índex estatal de referència que determina el Ministeri d’Habitatge i Agenda Urbana.

 • Bloc de pisos al barri de Can Cuiàs

  Taller participatiu per avaluar les propostes que recollirà el Pla Local d’Habitatge

  La ciutadania podrà fer les seves aportacions al Pla Local d'Habitatge durant la trobada que es farà el 14 de març a la Casa de la Vila, de 18.30 a 20 h.

 • Edifici amb habitatges situat a la carretera de Ripollet

  La Generalitat obre la convocatòria d’ajuts al lloguer per a persones joves i gent gran

  Les persones que tinguin 65 anys o més ja poden formalitzar la seva sol·licitud fins al 27 de març. El termini per als joves que tinguin 35 anys o menys estarà obert entre l’11 de març i el 12 d’abril.

 • Vista panoràmica de Montcada i Reixac, amb Can Sant Joan en primer pla i de fons, Can Cuiàs

  L’informe de vulnerabilitat 2023 apunta la reducció de la pobresa i l’accés a l’habitatge com els principals reptes contra l’exclusió social

  El document, que s’ha fet públic recentment, mostra com l’actual context econòmic ha agreujat la situació de les famílies amb més dificultats i un increment de problemes vinculats a salut mental.

Més notícies del municipi