DESTAQUEM!
NOTÍCIES
 • Molta gent a la plaça de l'Església dona la benvinguda a la Festa Major 2022 amb confetti a la plaça de l'Església
  2 Juny 2023

  Arrenca la Festa Major de Montcada i Reixac 2023, amb propostes lúdiques, culturals i esportives del 2 al 5 de juny

  El tret de sortida oficial és aquest divendres a la plaça de l’Església, amb el dinamitzador Pep Callau i espectacles itinerants. Una cinquantena d’activitats configuren el programa festiu.

 • L'alcaldessa, Laura Campos, presenta el programa de Festa Major 2023 acompanyada de les regidores Mar Sempere i M. Rosa Borràs, que sostenen una samarreta commemorativa
  18 Maig 2023

  La Festa Major de Montcada i Reixac 2023 se celebrarà del 2 al 5 de juny amb desenes de propostes lúdiques, culturals i esportives

  La cultura popular, el festival Montcadasons i els concerts a l’Espai Poblet i al Parc Antiga Cerveseria, les propostes familiars i les propostes esportives ompliran de contingut els quatre dies de festa.

 • Un infant juga a hoquei a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre
  18 Maig 2023

  La regidoria d’Esports oferta places vacants per als Casals d’Estiu

  Les inscripcions s’obriran el 22 de maig, a partir de les 9h, i s’hauran de fer de forma presencial a les oficines de la regidoria (Tarragona, 32). Les vacants són limitades i s’atorgaran seguint estrictament l’ordre d’arribada.

Més notícies del municipi
AGENDA
Més activitats del municipi
INSTAL·LACIONS ESPORTIVES
 • Reglament d'ús de les d'instal·lacions esportives

  El present reglament té per objecte la regulació del règim d’utilització i gestió de les diferents instal·lacions esportives municipals, garantint per una banda els drets dels usuaris i per l’altre establir les necessàries obligacions i deures d’aquests.