Adjudicada la construcció del Centre de Negocis

Divendres, 9 de març de 2007 a les 00:00
L'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, i el representant legal de l'empresa Edificaciones Alcaraz, Juan Manuel Alcaraz, van firmar ahir al migdia el contracte per a la construcció, instal·lació i explotació d'un centre de negocis i de dependències municipals situades a un solar de propietat municipal del carrer Pla de Matabous, al costat de la comissaria del Mossos d'Esquadra.

Mitjançant aquest contracte, l'empresa Alcaraz serà l'encarregada de la construcció de l'edifici, la seva posada en marxa, l'explotació del centre de negocis i de la construcció de les dependències municipals. La durada d'aquest contracte s'ha fixat en un termini de 40 anys, prorrogables per dos períodes de deu anys cadascun. L'empresa Alcaraz es compromet també a lliurar el projecte bàsic i d'execució abans del 30 d'abril de 2007. Una vegada aprovats aquest document, el termini per a l'inici de les obres serà de dos mesos.

L'objectiu del centre de negocis és potenciar el teixit empresarial local, aglutinant en un espai diverses empreses. Aquesta experiència ja s'ha posat en marxa a altres municipis dels voltants, com Barberà o Mataró. L'empresa municipal Montcada Optima és la que ha dut a terme aquest projecte. Aquesta societat va néixer el 2005 amb l'objectiu de prestar directament o, mitjançant la contractació de tercers, obres i serveis comunitaris i també construir habitatges i obres urbanes i promoure l'oferta de sòl industrial. Un altres dels objectius de l'empresa és promoure tota mena d'accions destinades a atreure i estimular la implantació d'empreses i activitats econòmiques al municipi -amb actuacions com el centre de negocis- i fomentar la cooperació interempresarial.
Darrera actualització: 31.05.2018 | 13:51