Notícies

L’Ajuntament demana extremar les precaucions als dos passos a nivell fins que el soterrament de l’R2 estigui finalitzat

18 d'agost de 2022

Un jove de 16 anys ha estat ferit greu en rebre un cop d’un tren quan creuava el pas a nivell del carrer Pasqual amb les barreres baixades.

Ja pots conèixer els muntatges de la programació d’espectacles als espais escènics d’octubre a desembre 2022

15 d'agost de 2022

Les entrades es poden adquirir per internet, al web www.teatremontcada.cat, o en taquilla a l’Auditori Municipal (Plaça de l’Església, 12), de dimarts a dissabte, de 17 h a 21 h, i els diumenges d’11 a 14 h. En cas d’agafar-la el dia de l’espectacle, una hora abans.

L’Ajuntament aplica mesures per donar compliment al decret d’estalvi energètic del govern central

5 d'agost de 2022

Els sis edificis catalogats com a refugis climàtics poden mantenir la temperatura a 26 graus. El consistori recorda que fa temps que aplica mesures d'estalvi energètic a les instal·lacions municipals.

El consistori fa una enquesta a les entitats montcadenques per ajudar a millorar la gestió de les xarxes socials

2 d'agost de 2022

L'acció entra dins del projecte de millora dels espais virtuals de comunicació del departament Ciutadania i Participació Ciutadana i la interrelació en línia amb les entitats. El qüestionari està disponible a la plataforma Montcada Participa i també s’ha enviat per correu electrònic a totes les entitats.

Esports obre l’1 de setembre les inscripcions per a les activitats 2022-2023

1 d'agost de 2022

Les propostes es fan a la Zona Esportiva centre, al pavelló Miquel Poblet i a l’Espai Cultural Kursaal

L’Ajuntament presenta l’oferta de cursos i tallers municipals 2022-2023

28 de juliol de 2022

Les inscripcions a les activitats als espais socioculturals s’hauran de tramitar majoritàriament del 12 al 30 de setembre.

L'Ajuntament incrementa el servei de recollida de residus amb 21 contenidors més

28 de juliol de 2022

Aquesta setmana el consistori realitza una actuació per ampliar el servei amb contenidors de superfície nous i reordenar algunes bateries de fraccions dels soterrats amb l’objectiu d’incrementar la capacitat de recollida en alguns punts i d’incentivar el correcte reciclatge dels residus a la localitat.

La piscina exterior de Montcada Aqua no es podrà posar en marxa aquest estiu

27 de juliol de 2022

L’Ajuntament i la direcció de Montcada Aqua han acordat no obrir la piscina exterior fins que no es solucionin definitivament els importants problemes de fuites que pateix la instal·lació. Els usuaris de Montcada Aqua podran continuar utilitzant gratuïtament com fins ara la piscina de la Zona Centre mentre no estigui operativa la del complex esportiu ubicat al Pla d’en Coll.

L’Ajuntament rep el nen sahrauí que passarà l’estiu amb una família de Montcada i Reixac

27 de juliol de 2022

L’estada a Catalunya d’aquest infant forma part del programa Vacances en Pau, organitzat per la Delegació del Front Polisario a Catalunya, amb el suport de diferents ajuntaments.

Primeres sancions per accions incíviques gravades per càmeres de vigilància a Montcada i Reixac

26 de juliol de 2022

L'Ajuntament ha iniciat l’expedient sancionador per les primeres accions incíviques enregistrades per les càmeres intel·ligents de videovigilància situades a les bateries de contenidors. Aquest sistema permet detectar l’abandonament d’objectes i identificar als infractors.

No es prorroguen les restriccions del nivell 3 del Pla Alfa: Montcada torna al nivell 2

26 de juliol de 2022

Davant la millora de la meteorologia prevista pels pròxims dies, el Departament d'Interior ha decidit finalment no prolongar el nivell 3 del Pla Alfa. Les mesures restrictives del nivell extrem de perill d'incendi han estat vigents des del passat divendres 22 fins a les 23:59 hores d'ahir dilluns, 25 de juliol. Tanmateix, es mantenen les mesures de prevenció i restricció contemplades al nivell 2 del Pla Alfa, que és la situació en la qual es troba actualment Montcada i Reixac.

La Ribera acollirà activitats familiars durant tot el mes d’agost

25 de juliol de 2022

Joc al carrer a la plaça de la Ribera és un programa finançat per mitjà de la vessant social de la convocatòria de pressupostos participatius 2021-2022.

El Ple dona compte del protocol de col·laboració entre els ajuntaments, l’AMB i la Generalitat per a la construcció de l’hospital Ernest Lluch

22 de juliol de 2022

El document és l’eina inicial d’ordenació de les funcions que ha d’assumir cada ens, en funció de les seves competències.

El Ple aprova el projecte executiu definitiu i la proposta de contractació de les obres de la nova escola bressol municipal Can Sant Joan

22 de juliol de 2022

La sessió plenària de juliol també va donar el vistiplau a l’expedient de contractació de la quarta fase d’ampliació de l’Institut escola El Viver.

L’Ajuntament actualitza la normativa per modernitzar el polígon Pla d’en Coll

22 de juliol de 2022

El Ple ha donat llum verda a la modificació provisional del Pla especial de reforma interior del sector.

Prorrogades les restriccions per l'onada de calor

20 de juliol de 2022

El Departament d'Interior ha decidit allargar les mesures del Nivell 3 del Pla Alfa com a mínim fins divendres, 22 de juliol. A Montcada, les limitacions afecten el Parc Serralada de Marina, el Parc Collserola i el Pla de Reixac

Més d’un miler d’infants i joves participa als casals d’estiu municipals

20 de juliol de 2022

Al voltant de 500 fan el casal de la Regidoria d’Infància i Joventut i altres 500, el de la Regidoria d’Esports.

Mesures pel risc extrem per l'onada de calor

15 de juliol de 2022

El Departament d'Interior de la Generalitat de Catallunya ha aplicat el nivell 3 del Pla Alfa per l'onada de calor. La resolució ha provocat que l'Alcaldia apliqui un Decret pel qual s'estableixen una sèrie de mesures que afecten al Parc de la Serralada de Marina, al Parc de Collserola i al Pla de Reixac.  

‘FEM comerç, FEM barri, FEM Montcada’, nova marca del comerç local

15 de juliol de 2022

El nou lema del comerç local es va presentar ahir en un acte de promoció adreçat als comerciants, que va comptar amb la creació d’un dibuix en 3D a la plaça de l’Església de l’artista Toni Ortiz que va anar creant durant tot el dia.

L'alcaldessa de La Palma, El Salvador, visita l'Ajuntament de Montcada i Reixac

15 de juliol de 2022

Maribel Escobar va reunir-se ahir amb l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, per tractar diversos temes

Oberta la convocatòria per a l’edició Cabal Musical 2022-2024

14 de juliol de 2022

Els grups i solistes poden inscriure’s al certamen promogut pel Consorci del Besòs del 27 de juny al 30 de setembre de 2022 a través del web www.cabalmusical.cat.

Darrera actualització: 24.02.2022 | 13:50
Darrera actualització: 24.02.2022 | 13:50