Teatre. La venganza de Don Mendo

Diumenge, 22 de desembre de 2019 a les 18.00 h

Aula de Teatre de Montcada i Reixac


Comprar entrades


ESTRENA

El muntatge conjunt, amb participants dels diferents grups locals i que tanca la Mostra, és una adaptació d’un dels clàssics del teatre espanyol més representat.

Tot i que situa l’acció durant el segle XIII, l’obra és una paròdia dels drames romàntics i històrics del segle XIX, en la que apareixen elements comuns com ara el retorn al passat medieval, el joglar enamorat, la llegenda, la intriga, l’amor i el final tràgic dels personatges.

Una obra escrita en vers amb abundància de “ripios”, on l’autor ridiculitza tothom i que provoca el riure constant a l’espectador. Una astracanada (gènere inventat per l’autor) en tota regla, que esdevé un nou repte i una nova mostra de l’enfortiment de la col·laboració de tot el col·lectiu teatral de la ciutat.

ADAPTACIÓ DE L’OBRA ORIGINAL DE PEDRO MUÑOZ SECA Intèrprets: Alba Rubio, Alejandro Caravaca, Cristina Buendía, David Velasco, Elisa Riera, Enric Pulido, Francesc López, Gerard Vives, Itziar Ruiz, Jordi Escrigas, José Martínez, Josep López, Lluïsa Andreo, Lola Belmonte, Lourdes Balart, Manuel Ortega, Mari de la Torre, Mariona Grau, Marta Bueno, Marta Lluís, Moisés García, Núria Vilalta, Paqui Muñoz, Pilar Abián, Ramon Bueno, Rosa Puig, Sílvia Alquézar, Susanna Español, Víctor Bea i Xeui Jiménez

Espai escènic: Enric Pulido, Manolo Bernal, Albert Vilagut, Coletas i Papautòpic
Disseny d’il·luminació: So JC
Coreografia i moviment: Cristina Buendía
Vestuari: Pilar Abián i Isabel Ferrer
Perruqueria i maquillatge: Lola Casajuana i Mª Teresa Belmonte
Disseny cartell: Enric Pulido
Muntatge: Albert Vilagut, Coletas i Manolo Bernal
Regidoria: Coletas, Manolo Bernal i Papautòpic
Ajudants de direcció: Pilar Abián i Elisa Riera
Dramatúrgia i direcció: Climent Sensada

Agraïm la col·laboració de Jaume López, Charo Barquiel, Consuelo González, Raquel Torres, Pilar Marcos, Maria Sanchez, Mª Carmen Martín, Tea345, Els Titelles, Teatroia’t, Grup de teatre La Salle Montcada, Sayuc, Teatrac, Dèria Teatre, La Finestra Estràbica i alumnes i ex-alumnes de l’Aula de Teatre.

Quin cost té:

7 euros

Teatre Municipal

Carrer Tarragona, 32 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935 651 122
Adreça electrònica: cultura@montcada.org
Lloc web: teatremontcada.cat/
Horari:  
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 16.09.2019 | 09:54