El mural dels artistes 'Slim' i 'Wedo', el preferit del MIRA'MiR

Dimarts, 11 de desembre de 2018 a les 00:00

Un total de 461 persones ha pres part a la votació que va impulsar l'Ajuntament mitjançant el portal 'Montcada Participa' per triar la millor imatge del festival dels colors.

Els artistes 'Slim' i 'Wedo', amb la seva obra d'una nena amb una gallina a les mans, han estat els guanyadors al festival MIRA'MiR, que es va celebrar del 19 al 21 d'octubre. La seva ha estat l'opció més votada al procés que l'Ajuntament va posar en marxa entre la ciutadania per tal de triar el millor mural d'aquesta edició. Un total de 461 persones ha participat a la votació, que s'ha fet mitjançant el portal 'Montcada Participa' i l'obra guanyadora s'ha emportat 77 vots. A només 4 votacions ha quedat la segona obra millor valorada, 'Taker one'. Del total de participants, 338 corresponen a veïns i veïnes de Montcada i Reixac i la resta (123) pertany a d'altres municipis. El mural guanyador esdevindrà la imatge promocional de la propera edició de l'esdeveniment.

El MIRA’MiR és un festival artístic de temàtica mediambiental que va permetre donar color als pilars de sustenten l'autopista C-33. El consistori va posar a disposició dels artistes participants un total de 25 columnes, per pintar-hi murals de grans dimensions, on hi havien d'aparèixer animals en convivència amb la infància.

Darrera actualització: 11.12.2018 | 15:07