Els alumnes de l’Escola Reixac celebren una activitat inspirant-se en les pintures del Mira’MiR

Dilluns, 24 de desembre de 2018 a les 15:00

El passat mes d’octubre, l’Ajuntament va celebrar el festival d’art urbà Mira’MiR sota els pilars de l’autopista C-33, on 25 artistes van donar vida a una de les infraestructures viàries que travessa Montcada i Reixac.

Ara, dos mesos després, l’Escola Reixac ha volgut utilitzar aquest projecte per incentivar la creativitat del seu alumnat. Una de les últimes activitats que ha dut a terme el centre educatiu ha estat el Festival Mira’Reixac, on els més petits han pogut fer el seu particular mural amb uns dibuixos que ja decoren els passadissos de l’escola.

L’activitat va començar amb una visita guiada a la zona del Mira’MiR, un lloc on els alumnes van poder descobrir de ben a prop el significat de cada obra, el seu contingut i la creativitat i estil dels artistes, per posteriorment agafar idees de cara al seu dibuix.

Els grafits del Mira’MiR estan protagonitzats per nens i nenes que es relacionen amb  el seu entorn, amb la natura i amb els animals. En alguns d’aquests murals apareixen éssers vius vinculats al riu Besòs, un fet que el professorat de l’escola ha considerat oportú per ensenyar als seus alumnes una manera diferent d’entendre l’art.

Darrera actualització: 24.12.2018 | 14:59