Un total de 25 artistes nacionals i internacionals donaran color a les columnes de la C-33 al MIRA'MIR

Divendres, 21 de setembre de 2018 a les 12:00

Les entitats locals a interessar a gestionar la barra del bar del festival, del 19 al 21 d'octubre, poden tramitar la sol·licitud fins al 28 de setembre.

El consell artístic del MIRA'MIR ha seleccionat els 25 artistes nacionals i internacionals per confeccionar murals de grans dimensions a 25 pilars  sota  l’autopista C-33, en el marc del festival que tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 d'octubre. Un total de 44 artistes s'ha presentat a la convocatòria, que es va tancar el 2 de setembre passat. El jurat estava format per representants de l'Ajuntament, de la Diputació de Barcelona i del Consorci del Besòs. Cada artista seleccionat s'encarregarà de pintar en viu una única columna, en la qual hi haurà d'aparèixer un infant com a símbol de la humanitat i un animal, en representació de la natura. Cada obra també haurà d'incorporar fauna representativa del riu Besòs. La darrera setmana de setembre està previst que comenci la retirada de les fotografies del projecte 'Veus des de la Ribera', que han il·lustrat les columnes sota la C-33 des del 2013, per tal de preparar els pilars per al treball dels artistes del 'MIRA'MIR'.

El festival comptarà amb activitats culturals i lúdiques durant els tres dies que es durà a terme. Divendres 19 hi haurà ambientació musical a càrrec de tres DJ de Montcada i Reixac i l'endemà, dia 20, concerts a càrrec de grups i solistes que han format part del projecte Cabal Musical, promogut pel Consorci del Besòs i on participen diversos municipis, entre ells, Montcada i Reixac. Durant els tres dies també hi haurà un mercat d'artesania a càrrec de l'entitat que reuneix artesans locals. 

D'altra banda, l'Ajuntament ha tret a concurs públic el servei de bar que s'oferirà els tres dies de festival. Pot optar a la seva gestió qualsevol entitat del municipi inscrita al Registre d'Entitats. El termini de presentació de les sol·licituds acaba el pròxim divendres, 28 de setembre, bases. L'entitat adjudicatària haurà de servir begudes a preus populars divendres, de 17 a 1 h; dissabte, de 10.30 a 1 h; i diumenge, de 10.30 a 20 h. La barra de bar no oferirà menjar, ja que l'oferta gastronòmica anirà a càrrec del servei de 'food tracks', amb la participació d'una desena de parades.

Darrera actualització: 25.09.2018 | 12:17