La ciutadania decidirà el millor mural del festival MIRA'MIR

Divendres, 16 de novembre de 2018 a les 00:00

L'Ajuntament de Montcada i Reixac farà una votació popular per tal que la ciutadania decideixi quin ha estat el mural que més ha agradat entre els 25 participants del festival MIRA'MIR. La creació artística més votada serà la imatge de la propera edició del festival. El període de votacions s'iniciarà el proper 21 de novembre i finalitzarà el 10 de desembre. 

El passat 19, 20 i 21 d'octubre va tenir lloc al municipi la primera edició del MIRA’MiR, un  festival artístic de temàtica mediambiental que va permetre donar color a una infraestructura viària que creua la ciutat. El consistori va posar a disposició dels artistes participants un total de 25 columnes de l'autopista C33 per pintar murals de grans dimensions, on havien d'aparèixer animals majestuosos en convivència amb infants valents. A més, durant tot el cap de setmana l'activitat va acollir concerts, tallers infantils i una àmplia oferta gastronòmica de Foodtrucks.

Les votacions són obertes a tothom i es farà per mitjà de la plataforma online Montcada Participa (https://participa.montcada.cat). En aquesta web estaran totes les obres realitzades i els participants només podran votar un mural. El consistori també ampliarà el procés participatiu als estudiants 5è i 6è de Primària i a Secundària. En el supòsit d’empat en la puntuació de diferents obres, serà el consell artístic qui dirimirà quina és l’obra distingida.

 

Darrera actualització: 16.11.2018 | 09:40