L’Ajuntament, satisfet amb el primer Juliol a les places

Dilluns, 29 de juliol de 2019 a les 12:00

L'activitat ha tingut lloc en set emplaçaments del municipi i cada dia hi ha hagut una proposta d'aigua i la participació d'una entitat o equipament local.

L’Ajuntament tanca la primera edició del projecte Juliol a les places amb un balanç positiu. Des de final de juny fins al 23 de juliol s’han dut a terme 7 propostes a bona part de les places del municipi, que incloïen una activitat d’aigua i una altra, a càrrec d’una entitat o equipament local. La combinació entre una proposta d’aigua i la d’una pretenia donar més contingut a les activitats i que les associacions tinguin més visibilitat, un dels principals objectius del projecte. La Horda, la biblioteca Can Sant Joan, la colla de Drac i Diables de Can Sant Joan, la Joventut Atlètica Montcada, els Castellers de Montcada i Reixac, Montcada Solidària i l’AE Montserrat Miró han participat al projecte.

Respecte la participació d’infants i famílies, cada proposta ha acollit entre una vintena i una quarantena de nens i nenes, majoritàriament menors de 10 anys. L’edil ha avançat que en properes edicions del projecte es valorarà la incorporació de les associacions de veïns i d’altres entitats a la iniciativa i, en funció del pressupost disponible, ampliar les zones on muntar activitats.

Darrera actualització: 29.07.2019 | 12:10