L’Ajuntament i entitats organitzen activitats a les places aquest estiu

Divendres, 21 de juny de 2019 a les 11:00

'Juliol a les places' consistirà en activitats d'aigua i dinamitzades per entitats i equipaments municipals i es faran a diferents punts del municipi, a la tarda.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac posa en marxa aquest estiu el projecte Juliol a les places, una iniciativa adreçada a oferir activitats de dinamització a diferents espais de la ciutat, adreçada al públic infantil, juvenil i familiar, i donar visibilitat a entitats del municipi, que col·laboren amb aquesta iniciativa. “Engeguem aquest projecte de forma comunitària amb el teixit social i educatiu, pretenem aportar noves eines per ampliar la participació infantil i, per tant, convidem la canalla i les famílies a ocupar les places i a donar la seva visió sobre el joc a l’espai públic”, ha indicat la regidora d’Educació, Jessica Segovia.

Les propostes es faran a pràcticament tots els barris, tindran lloc de 18 a 20 h i consistiran en una acció a proposta d’una entitat o equipament i activitats d’aigua. Es recomana portar roba i calçat adient i una tovallola. El programa arrencarà el 28 de juny a la plaça de la Ribera, amb diverses activitats: un berenar saludable i jocs d’aigua, a càrrec del Pla de de Desenvolupament Comunitari, i una proposta de natura al riu Besòs, dirigida per La Horda. Aquesta és l’única sessió que començarà a les 17.30 h.

La plaça del Bosc serà l’escenari, el 2 de juliol, de Llibres a la fresca, amb la col·laboració de la Biblioteca Can Sant Joan, i de laberints d’aigua. El dia 4, l’activitat es traslladarà  a la plaça del Poble (Terra Nostra), amb el drac d’aigua de la colla de Drac i Diables de Can Sant Joan. La Joventut Atlètica Montcada oferirà una sessió d’atletisme el 9 de juliol a la Plaça de la II República (Mas Duran) i també hi haurà una festa de l’escuma. L’11 de juliol, la plaça de l’Església acollirà una jornada amb els Castellers de Montcada i Reixac i una festa de l’escuma.

La plaça Joan Fuster (Pla d’en Coll) acollirà el 16 de juliol l’acte oficial de benvinguda als infants sahrauís que passaran l’estiu amb famílies de Montcada i Reixac, en el marc de la campanya Vacances en pau. Coincidint amb aquest acte, s’hi ofereix l’activitat Llegendes, amb la col·laboració de Montcada Solidària. També hi haurà inflables d’aigua. Juliol a les places finalitzarà el 23 de juliol al Parc del Turó Blau (Can Cuiàs), amb una sessió de Korfbal, a càrrec de l’AE Montserrat Miró, i un taller de bombolles de sabó.

Darrera actualització: 21.06.2019 | 10:05