Campanya 'Regala il·lusions'

Divendres, 21 de maig de 2021 a les 12:29

La campanya "Regala Il·lusions" és una campanya solidària de joguines organitzada per l'Ajuntament de Montcada i Reixac i iniciada fa 11 anys amb l'objectiu que els infants del municipi, d'entre 0 i 12 anys, amb una situació socioeconòmica desfavorable i que compleixin els requisits per ser beneficiaris de la campanya, puguin rebre joguines, material escolar i contes nous durant l'època de les festivitats nadalenques. Amb aquesta campanya es vol reivindicar el dret a jugar que tenen tots els infants des d'una vessant solidària, educativa i no sexista.

Per altra banda, també creiem que és important donar l’oportunitat de fer partícips de la campanya a les entitats locals i a la ciutadania en general, i per aquest motiu promovem dues iniciatives solidàries en el marc de la campanya.

La primera iniciativa, és la venda d'un objecte solidari la recaptació del qual es destina íntegrament a la compra de joguines. La venda de l’objecte solidari es fa en col·laboració amb comerços del municipi de diversos barris de Montcada i Reixac. 

I la segona iniciativa, és la donació de material escolar i contes nous, on s’habilita un punt de recollida, per tal que tota la ciutadania i les entitats puguin participar. 

Darrera actualització: 25.05.2021 | 09:10