10 anys regalant il·lusions a infants de famílies vulnerables

Dimecres, 2 de desembre de 2020 a les 14:00

La ciutadania pot col·laborar amb la campanya municipal de joguines per Nadal amb la compra d'una mascareta solidària o de material escolar.

La campanya de joguines Regala il·lusions, impulsada per l’Ajuntament de Montcada i Reixac, arriba enguany a la seva desena edició i es posa en marxa aquest dimarts, 1 de desembre. L'objectiu d'aquesta iniciativa és que nens i nenes del municipi entre 0 i 12 anys d’entorns econòmicament vulnerables rebin regals per Nadal i es donarà cobertura a uns 450 infants. La campanya l’organitza el consistori, amb la col·laboració de les entitats i botigues del municipi. L’Obra Social “la Caixa” hi dona suport un any més, amb l’aportació de 4.000 euros.

Cada nen o nena rep regals adaptats a la seva edat i, a l’hora de triar-los, es té en compte que no siguin joguines sexistes o violentes. Cada any, la ciutadania hi pot col·laborar amb la compra d'un objecte solidari, que en aquesta ocasió serà una mascareta amb la imatge identificativa de la campanya. Les mascaretes ja són a la venda, al preu de 2 euros, i es podran adquirir a establiments col·laboradors, identificats amb el cartell de Regala il·lusions. També s'hi pot donar suport amb material escolar i contes nous, que es pot deixar a una bústia que s’habilitarà a l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12), a partir de l’1 de desembre.

'Aquest any ha estat molt difícil i ara més que mai necessitem donar il·lusió als infants, especialment els que viuen en contextos vulnerables', ha expressat l'alcaldessa, Laura Campos. L'edil ha demanat la participació de la ciutadania en la campanya, comprant la mascareta solidària o bé, material escolar i llibres. 'Durant el confinament vam donar als infants de famílies amb dificultats econòmiques tot el material escolar que teníem reservat per a la campanya de Nadal i és per això que fem una crida a la col·laboració, ja sigui adquirint la mascareta o bé, amb l’aportació de material escolar', ha indicat Campos.

En representació  de “la Caixa”, el sotsdirector de l’oficina del carrer Major, James Martínez, ha explicat que “estem molt agraïts de formar part d’aquest projecte i de què es continuï comptant amb nosaltres, accions com aquesta formen part de l’ADN de la nostra obra social’. El representant de l’entitat financera que recordat el suport de “la Caixa” a d’altres entitats del territori, especialment aquest any, en què moltes famílies s’han vist afectades per la pandèmia.

Les botigues col·laboradores amb Regala il·lusions són: a la zona centre; Perfumeria Heri-Passion Beauté, Perfumeria Hernández-Düca, Forn Oliveras, Rosa Bandrés, El rebost de l'àpat, Bar restaurant La Oficina, Viatges Airos Montcada, Ferreteria Industrial Montcada, Flors Montse, Tintoreria Solanes, Reyes de Palacio, Carnisseria Fina, Perruqueria Mònica, forn de pa Cel obert, bar Manhattan, Ca l'Estrelleta, Teixits Roche i La tentación de la princesa. A Can Sant Joan, merceria Sisquet, La botigueta de Can Sant Joan, farmàcia Pardo, Malakita, Frutería Pozo, Floristeria Palmira i Gabinete Dental. A Montcada Nova-Pla d'en Coll, Forn Oliveras, Stilnou, la Botigueta de la Rambla, el forn i cafeteria Montse i L'herbolari. A Mas Rampinyo, la farmàcia Judit Recasens i la papereria Papers; a Mas Duran, el forn de pa Les Delícies. A Terra Nostra, al Centre de Jardineria Terra Nostra i a Flors Riera; i a Font Pudenta-Muntanyeta, a Alimentació Susana.

Darrera actualització: 02.12.2020 | 15:53