Una quinzena d’entitats i centres educatius col·labora amb la campanya Regala il·lusions

Dilluns, 13 de desembre de 2021 a les 10:00

El lliurament del material escolar a l’Ajuntament s’ha fet aquest dilluns, 13 de desembre, a la plaça Joanot Martorell.

Una quinzena d’entitats, centres educatius i comerços de Montcada i Reixac ha col·laborat amb l’edició 2021 de la campanya Regala il·lusions, amb l’aportació de material escolar i contes nous. L’acte de lliurament dels lots s’ha fet aquest dilluns, 13 de desembre, a la plaça Joanot Martorell. ‘Aquest acte és molt emocionant perquè mostra la gran solidaritat del teixit associatiu i comercial de la nostra ciutat; és fonamental la implicació de tothom per tirar endavant aquesta campanya i donar suport els infants d’entorns vulnerables, ha explicat l’alcaldessa, Laura Campos.

Els col·lectius que han col·laborat enguany amb Regala il·lusions són l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir), les AMPA de l’Escola Bressol Municipal Font Freda, del FEDAC Montcada, de La Salle Montcada, de l’institut La Ferreria i de l’institut escola Mas Rampinyo; l’escola Reixac, l’empresa Guerra de Mitos, Creu Roja, Montcada Solidària, AV Font Pudenta-Muntanyeta, Club Pàdel Tennis MiR, Fundació Adimir i l’església Evangèlica ESxFE.

La campanya de joguines Regala il·lusions, impulsada per l’Ajuntament de Montcada i Reixac,  ha arribat enguany a la seva onzena edició, amb l'objectiu que nens i nenes del municipi entre 0 i 12 anys d’entorns econòmicament vulnerables rebin regals per Nadal. Es donarà cobertura a uns 450 infants. La campanya l’organitza el consistori, amb la col·laboració de les entitats i botigues del municipi. L’Obra Social “la Caixa” hi dona suport un any més, amb l’aportació de 4.000 euros.

Cada infant rep regals adaptats a la seva edat i, a l’hora de triar-los, es té en compte que no siguin joguines sexistes o violentes. Cada any, la ciutadania hi pot col·laborar amb la compra d'un objecte solidari, que en aquesta ocasió és un bolígraf amb motius nadalencs, que, al preu d’1,5 euros es poden adquirir a establiments col·laboradors, identificats amb el cartell de Regala il·lusions. També s'hi pot donar suport amb material escolar i contes nous, que es pot deixar a una bústia habilitada a la Casa de la Vila (Major, 32).

Darrera actualització: 13.12.2021 | 14:06