Una quinzena d’entitats col·labora amb la campanya Regala il·lusions

Dimarts, 15 de desembre de 2020 a les 00:00

El lliurament del material escolar a l’Ajuntament s’ha fet aquest dimarts, 15 de desembre, a la plaça Joanot Martorell.

Una quinzena d’entitats, escoles i establiments comercials de Montcada i Reixac ha col·laborat amb l’edició 2020 de la campanya Regala il·lusions, amb l’aportació de material escolar i contes nous. L’acte de lliurament dels lots s’ha fet aquest dimarts, 15 de desembre, a la plaça Joanot Martorell. ‘El vostre suport sempre és fonamental però enguany ho és més que mai, perquè havíem esgotat les reserves de material escolar i contes perquè a la primavera vam haver de repartir-ho entre les famílies vulnerables, per tal que els seus fills i filles disposessin de recursos per seguir el curs a casa’, ha explicat l’alcaldessa, Laura Campos.

Els col·lectius que han col·laborat enguany són l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir), l’associació Escolta El Turó, les AMPA de les escoles Font Freda i Fedac, l’escola bressol Font Freda, Montcada Solidària, Adimir, Creu Roja, l’església ESxFE, l’associació Tot per tu, el Grup Juvenil La Ballesta, l’institut La Ferreria, En Comú Podem Montcada i Reixac i els establiments Scrapllum, Marial i Restaurant Déjàvu33.

La botiga de manualitats Scrapllum s'ha afegit a la iniciativa amb un repte. Les persones que hi vulguin col·laborar, poden comprar, per 15 euros, un kit amb tot el material necessari per fer una figura de Nadal i un cop s'hagi elaborat, es demana que es pengi la foto a les xarxes socials amb l'etiqueta #campanyajoguines. L'establiment destinarà íntegrament els diners de la venda dels kits a l'adquisició de material escolar i contes per a la campanya.

La campanya de joguines Regala il·lusions, impulsada per l’Ajuntament de Montcada i Reixac, ha arribat enguany a la seva desena edició, amb l'objectiu que nens i nenes del municipi entre 0 i 12 anys d’entorns econòmicament vulnerables rebin regals per Nadal. Es donarà cobertura a uns 450 infants. La campanya l’organitza el consistori, amb la col·laboració de les entitats i botigues del municipi. L’Obra Social “la Caixa” hi dona suport un any més, amb l’aportació de 4.000 euros.

Cada nen o nena rep regals adaptats a la seva edat i, a l’hora de triar-los, es té en compte que no siguin joguines sexistes o violentes. Cada any, la ciutadania hi pot col·laborar amb la compra d'un objecte solidari, que en aquesta ocasió és una mascareta amb la imatge identificativa de la campanya. Les mascaretes són a la venda, al preu de 2 euros, i es podran adquirir a establiments col·laboradors, identificats amb el cartell de Regala il·lusions. També s'hi pot donar suport amb material escolar i contes nous, que es pot deixar a una bústia habilitada a l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12).

Les botigues col·laboradores amb Regala il·lusions són: a la zona centre; Perfumeria Heri-Passion Beauté, Perfumeria Hernández-Düca, Forn Oliveras, Rosa Bandrés, El rebost de l'àpat, Bar restaurant La Oficina, Viatges Airos Montcada, Ferreteria Industrial Montcada, Flors Montse, Tintoreria Solanes, Reyes de Palacio, Carnisseria Fina, Perruqueria Mònica, forn de pa Cel obert, bar Manhattan, Ca l'Estrelleta, Teixits Roche i La tentación de la princesa. A Can Sant Joan, merceria Sisquet, La botigueta de Can Sant Joan, farmàcia Pardo, Malakita, Frutería Pozo, Floristeria Palmira i Gabinete Dental. A Montcada Nova-Pla d'en Coll, Forn Oliveras, Stilnou, la Botigueta de la Rambla, el forn i cafeteria Montse i L'herbolari. A Mas Rampinyo, la farmàcia Judit Recasens i la papereria Papers; a Mas Duran, el forn de pa Les Delícies. A Terra Nostra, al Centre de Jardineria Terra Nostra i a Flors Riera; i a Font Pudenta-Muntanyeta, a Alimentació Susana.

 

Darrera actualització: 15.12.2020 | 12:59