Montcada Emprèn: Serveis per a emprenedors

Des de l'Ajuntament et donem suport des de la generació de la idea de negoci fins la posada en la marxa de la teva empresa. T'ajudem a saber si és viable.
T'expliquem com sol·licitar les noves subvenciones per crear el teu propi lloc de treball.

La missió del servei de creació d'empreses és sensibilitzar la ciutadania per emprendre i atendre a les persones emprenedores amb la finalitat d'ajudar-los a avaluar la viabilitat del seu projecte empresarial i que es creïn i consolidin empreses d'èxit al municipi.

Tens una idea de negoci? Vols saber si és viable?
Des de l'Ajuntament et donem suport des de la generació de la idea de negoci fins la posada en la marxa de la teva empresa. T'ajudem a saber si la teva idea és viable. T'expliquem com sol·licitar les noves subvenciones per crear el teu propi lloc de treball.

Serveis que oferim:

  • Sessions informatives. "Primers passos per emprendre amb èxit"
  • Sessions informatives de 2 hores de durada (una cada quinze dies aprox.) per tal d'acollir a les persones interessades al servei i informar-les sobre els diferents recursos de què es disposa i als que poden accedir les persones emprenedores per definir el seu projecte empresarial.

Tallers Pla d'empresa
Tallers formatius per treballar el model de negoci de cada un dels projectes empresarials.

L'objectiu és que els emprenedors i emprenedores aprenguin a avaluar la viabilitat del seu projecte empresarial aplicant eines de pre-avaluació de models de negoci i utilitzant el pla d'empresa per avaluar-ne la viabilitat treballant-ne tots els seus aspectes: recursos humans, aspectes tècnics, aspectes comercials, de gestió econòmico-financera i la forma jurídica amb els seus aspectes fiscals i laborals i d'altres a tenir en compte.

Tutories personalitzades per a la realització del pla d'empresa

Club de l'emprenedor
És un espai de trobada dels emprenedors, autònoms i petites empreses de la ciutat i territori proper. Es fan sessions per fer networking i aprendre a col·laborar i cooperar entre persones emprenedores, i entre emprenedors i empresaris.

Formació
El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació continua donant suport a l'activitat empresarial mitjançant actuacions formatives, informatives i d'acompanyament.

AJUDES PER A EMPRENEDORS

Des de l'Ajuntament de Montcada i Reixac amb l'objectiu d'impulsar la reactivació econòmica, s'han aprovat les Bases Reguladores per a la sol·licitud i atorgament de subvencions per l'increment de l'ocupació efectiva amb la creació del propi lloc de treball de les persones desocupades del municipi.

Persones destinatàries:

Ciutadania, en general


Cost per l'usuari:

Gratuït


Equip tècnic:

Lluïsa Casado, cap servei Promoció Econòmica i Ocupació


Àrea responsable:

Àrea Econòmica


Unitat responsable:

Promoció Econòmica i Ocupació