Una vintena de persones emprenedores participa a la Setmana del Pla d’Empresa

Dimarts, 13 d'octubre de 2020 a les 00:00

El servei Montcada Emprèn ofereix assessorament, informació i tutories personalitzades a persones amb idees de negoci.

Una vintena de persones ha participat a la Setmana del Pla d’Empresa que el departament municipal de Promoció Econòmica i Ocupació ha dut a terme de l’1 al 9 d’octubre. Durant aquests dies, els participants s’han format, mitjançant tallers en línia, en models de negoci, estudis de mercat, aspectes fiscals i comptables i política de preus de productes i serveis. El departament fa una valoració positiva de l’experiència, ja que els coneixements aportats als participants els seran molt útils per tirar endavant el seu pla d’empresa.

‘Esperem poder repetir l’experiència l’any vinent i que tots els participants d’aquesta edició puguin emprendre amb èxit el seu projecte; des de Montcada Emprèn continuarem donant suport i ajudant les persones emprenedores per mitjà dels diferents serveis que els oferim’, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó.

Un dels principals objectius de Montcada Emprèn és sensibilitzar la ciutadania sobre el valor de l’emprenedoria com a part primordial del seu desenvolupament i com a una opció vàlida per accedir al mercat de treball. Des de Promoció Econòmica i Ocupació s’ofereixen diferents serveis d’emprenedoria, com ara assessorament individual, sessions informatives i tutories personalitzades. El pròxim 19 d’octubre, en el marc del Club de l’emprenedoria, hi haurà una sessió formativa sobre la planificació del treball a casa, per mitjà de la plataforma Zoom (10 a 14 h).

Per inscriure’s a aquesta activitat o rebre informació sobre els serveis d’emprenedoria, es pot enviar un correu electrònic a montcadaempren@montcada.org o trucar als telèfons 935 648 505 i/o 672 622 758.

Darrera actualització: 21.11.2020 | 10:22