Montcada Aqua i els cinemes reobren amb les mesures de seguretat pertinents per frenar la Covid-19

Dijous, 30 de juliol de 2020 a les 09:00

El TSJC ha deixat sense efecte la resolució que suspenia l’obertura d’equipaments esportius i cines, però manté l’oci nocturn tancat.

El complex esportiu Montcada Aqua, al Pla d’en Coll, reobre aquest dijous, 30 de juliol, les seves portes i els Cinemes Montcada, al Centre Comercial El Punt, ho faran demà divendres, dia 31. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha deixat sense efecte la resolució de la Generalitat de Catalunya dictaminada el 17 de juliol, que suspenia l’obertura de cinemes, espais esportius i gimnasos. El tribunal n’autoritza l’obertura, sempre i quan compleixin amb les mesures sanitàries pertinents dictades pel PROCICAT, per prevenir contagis per la Covid-19. En canvi, el TSJC ha denegat les mesures cautelars urgents que havien demanat els locals d’oci nocturn, que hauran de continuar tancats.

Montcada Aqua reobre tots els seus espais i serveis. L’ús de la mascareta és obligatori en l’entrada i per desplaçar-se per la instal·lació i només s’ha de treure en el moment de fer l’activitat física o bé, quan s’entri a les piscines. Els cinemes reobren amb les mesures dictaminades al protocol de reobertura de sales cinematogràfiques.

Darrera actualització: 30.07.2020 | 11:24