‘Més enllà dels murs’ finalitza la temporada el pròxim 14 de juny

Dimarts, 11 de juny de 2019 a les 12:00

El muntatge teatral, que pretén eradicar prejudicis i situacions de discriminació, el duran a terme 75 alumnes de les escoles El Turó, El Viver i Mas Rampinyo.

Un total de 75 alumnes de sisè de primària de les escoles El Viver, El Turó i Mas Rampinyo oferiran aquest divendres, 14 de juny, un nou muntatge del projecte ‘Més enllà dels murs’, al Teatre Municipal (Tarragona, 32), a les 18 h. La representació culmina un procés de treball de convivència de tres mesos, en què l’alumnat prepara l’espectacle conjuntament, amb sessions a les seves aules i amb trobades amb joves de la resta de centres.

L’objectiu de ‘Més enllà dels murs’ és potenciar la cohesió grupal i social del territori mitjançant la creació artística. Cada edició del programa s’enriqueix de les particularitats dels seus participants, generant contingut amb les seves inquietuds, habilitats, vivències o conflictes personals. La primera representació d’aquest curs, amb alumant d’El Viver i del Mas Rampinyo, va tenir lloc al març. L’acte és obert a tothom i qui hi vulgui assistir ha de reservar la entrada, gratuïta, al correu electrònic serveiacciocomunitaria@montcada.org o bé, via whatsapp al 670 673 620.

Darrera actualització: 06.06.2019 | 11:57