‘Més enllà dels murs’, reflexió sobre les barreres que ens separen i les diferències que ens uneixen

Dissabte, 23 de març de 2019 a les 00:00

El muntatge de teatre conceptual es va representar ahir al Teatre Municipal, a càrrec d'alumnat de sisè de les escoles Mas Rampinyo i El Viver.

L’alumnat de sisè curs de les escoles El Viver i Mas Rampinyo han representat aquest divendres, 22 de març, ‘Més enllà dels murs’, el muntatge que pretén reflexionar sobre les barreres físiques i invisibles que separen les persones, vinculades als prejudicis i a la incomprensió per les diferències culturals, i mostrar que la diversitat és un valor. La representació, mitjançant la dansa, l’expressió corporal i diàlegs breus, s’ha fet per primer cop al Teatre Municipal i en horari de tarda.

Hi ha pres part un total de 70 nens i nenes, que han treballat la funció durant nou sessions d’hora i mitja des del gener passat, per separat a la seva classe o bé, de forma conjunta. L’alcaldessa, Laura Campos, va agrair l’esforç als infants i als centres educatius per tirar endavant el projecte i va lloar els valors de la diferència per construir les societats actuals. Al final del tercer trimestre de curs, es tornarà a representar ‘Més enllà dels murs’, amb alumnat d’El Viver, Mas Rampinyo i d’El Turó.

Darrera actualització: 25.03.2019 | 14:06