El projecte 'Més enllà dels murs' arriba a la tercera edició

Dilluns, 28 de gener de 2019 a les 00:00

Hi participa l'alumnat de sisè de primària de les escoles El Turó, El Viver i Mas Rampinyo, durant el segon i tercer trimestre de curs.

La tercera edició del projecte de teatre per la convivència 'Més enllà dels murs', coordinat per la unitat de Polítiques d'Inclusió, s'ha posat en marxa aquest mes de gener. Enguany hi participen alumnes de sisè de primària de les escoles El Turó, El Viver i, per primer cop, del col·legi Mas Rampinyo. L'acció pretén ser una experiència de convivència entre alumnes de diferents centres, alguns dels quals es podran trobar a l'etapa d'educació secundària.

'Més enllà dels murs' tracta de reflexionar sobre la convivència en la diversitat cultural, el valor de la diferència i la construcció d'una identitat mitjançant la creació conjunta d'un espectacle de dansa. El projecte es fa de gener a juny, en dos trimestres. A cada trimestre hi participen uns 75 alumnes, tres classes de les tres escoles, i l'activitat culmina en un espectacle obert al públic. La cloenda del segon trimestre serà el 22 de març i la del tercer trimestre, el 14 de juny. Les funcions seran en horari de tarda i enguany es traslladaran al Teatre Municipal. 

Darrera actualització: 28.01.2019 | 11:07