L’edició 2019 de ‘Més enllà dels murs’ es representa aquest divendres

Dijous, 21 de març de 2019 a les 00:00

La funció serà al Teatre Municipal, a les 16.30 h, i comptarà amb l'actuació d'alumnat de sisè de primària de les escoles El Viver i Mas Rampinyo.

L’espectacle de teatre per la convivència 'Més enllà dels murs', coordinat per la unitat de Polítiques d'Inclusió, tindrà lloc aquest divendres, 22 de març, al Teatre Municipal (Tarragona, 32), a les 16.30 h. L’espectacle és obert a tota la ciutadania i qui hi vulgui assistir, pot reservar la seva entrada al correu electrònic serveiacciocomunitaria@montcada.org o bé via whatsapp, al telèfon 670 673 620. En aquesta tercera edició del projecte, hi participen alumnes de sisè de primària de les escoles El Turó, El Viver i, per primer cop, del col·legi Mas Rampinyo. A la funció de demà actuaran El Viver i Mas Rampinyo i l’alumnat d’El Turó hi prendrà part a la representació que es farà al juny, ja que el projecte es fa en dos trimestres.

L'acció pretén ser una experiència de convivència entre alumnes de diferents centres, alguns dels quals es podran trobar a l'etapa d'educació secundària. 'Més enllà dels murs' tracta de reflexionar sobre la convivència en la diversitat cultural, el valor de la diferència i la construcció d'una identitat mitjançant la creació conjunta d'un espectacle de dansa. El projecte es fa de gener a juny, en dos trimestres. A cada trimestre hi participen uns 75 alumnes, tres classes de les tres escoles, i l'activitat culmina en un espectacle obert al públic. La cloenda del treball del tercer trimestre serà el 14 de juny.

Darrera actualització: 21.03.2019 | 13:03