La primera jornada professional de l'Any LiJ serà el 23 de febrer

Divendres, 1 de febrer de 2019 a les 00:00

La il·lustració centrarà l'activitat, que es farà a l'Auditori Municipal; les inscripcions a l'activitat ja són en marxa.

Un dels objectius de l'Any de la Literatura Infantil i Juvenil (LiJ) que viurà Montcada i Reixac durant tot el 2019 és oferir l'oportunitat als professionals de la literatura, de les biblioteques, del món editorial, l'educació i del lleure de formar-se, debatre i conèixer l'estat actual del sector. En aquest sentit, l'Any LiJ n'ha programat diverses jornades professionals i la primera serà el pròxim 23 de febrer –coincidint amb la Fira del Llibre Infantil i Juvenil– a l'Auditori Municipal (plaça de l'Església, 12), de 9.30 a 14.30 h.

Concretament, la jornada rep el títol 'Noves narratives il·lustrades. El camí entre l'àlbum i els llibres il·lustrats en la ficció' i hi prendran part reconeguts professionals com Martin Salisbury, Alexis Deacon, Teresa Duran i Ana G. Lartitegui. Els ponents parlaran sobre les noves tendències del llibre il·lustrat i de la seva aplicació a diferents àmbits socials i culturals. La jornada és gratuïta per qui hi vulgui assistir ha de reservar-ne plaça omplint un formulari allotjat al web de l'Any LiJ.

Darrera actualització: 01.02.2019 | 13:03