'Més enllà dels murs' reflexiona sobre els prejudicis amb música i dansa

Divendres, 23 de març de 2018 a les 14:30

El muntatge teatral s'ha presentat aquest divendres, 23 de març, i a càrrec d'alumnat de cinquè i sisè de les escoles Reixac i El Viver.

Que no hi hagi més murs. Amb aquest missatge finalitza el muntatge de teatre i dansa 'Més enllà dels murs', a càrrec d'alumnat de cinquè i sisè de les escoles El Viver i Reixac que ha tingut lloc aquest divendres, 23 de març, al Kursaal. L'obra és la culminació d'un projecte promogut per la Regidoria de Serveis Socials i Polítiques d'Inclusió i dinamitzat per l'entitat Art&Coop, adreçat a tractar la interculturalitat i els prejudicis. L'alumnat ha treballat durant 10 hores aquesta temàtica a classe i el muntatge és la part final de la iniciativa.

Mitjançant diferents situacions, interpretades només amb música i moviment, l'alumnat ha fet reflexionar el públic sobre el pensament únic, la diferència, la soledat, la pau, les relacions personals i els desitjos i aspiracions, entre d'altres. "Agraïm sincerament tots els agents implicats en el projecte, les escoles i, sobretot, els infants que hi participen", ha explicat la regidora de Serveis Socials i Polítiques d'Inclusió, Mar Sempere.

Darrera actualització: 23.03.2018 | 18:35