Taller formatiu 'Sobreviure als murs' i exposició sobre refugi

Dijous, 11 de gener de 2018 a les 00:00

 Aquest gener arriben dues propostes relacionades amb les persones que es veuen obligades a fugir dels seus països d’origen pels conflictes bèl·lics i la fam.

L'Ajuntament, mitjançant Cooperació i Solidaritat, organitza el 30 de gener el taller formatiu 'Sobreviure als murs', a càrrec de l'Institut Internacional per l'Acció Noviolenta i les ong Fotomovimiento i Irídia. Es tracta d'una sessió de tres hores, de 17.15 a 20.15 h, que es farà al Teatre Municipal (Tarragona, 32), per tal de potenciar el debat i la reflexió sobre 'els altres' i 'nosaltres', amb l'anàlisi de diferents contextos de persones migrants i refugiades, des de la seva ruta migratòria i la seva arribada a Europa. Qui hi vulgui assistir pot fer la inscripció al telèfon 935 726 474 (extensió 4000) o bé, al correu electrònic aaranda@montcada.org.

Aquesta acció forma part del cicle 'Drets Humans, Migració i Refugi', que també inclou l'exposició fotogràfica 'Els murs d'Europa', promoguda per les mateixes entitats que gestionen el taller. La Biblioteca Elisenda acollirà la mostra del 23 de gener a l'1 de febrer. D'altra banda, del 19 de gener a l'1 de febrer es podrà veure a la Biblioteca Can Sant Joan (Turó, 45) la mostra 'Construïm el nostre món de drets', amb imatges elaborades per infants de les escoles El Turó, Reixac i Font Freda, que recreen els drets de la infància. La mostra es podrà veure també a la Biblioteca Elisenda del 6 al 19 de febrer.

Darrera actualització: 10.01.2018 | 09:08