La presentació de candidatures al premi esportiu per votació popular comença el 3 d'abril

Dimarts, 27 de març de 2018 a les 00:00

Les persones que vulguin reconèixer algú o bé, optar al guardó en primera persona, hauran de fer el tràmit fins al 30 d'abril, mitjançant el portal Montcada Participa.

Del 3 al 30 d'abril romandrà obert el termini per presentar candidatures al premi esportiu per votació popular, un nou guardó que ha inclòs l'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME) en la convocatòria 2018 dels Premis Esportius, que es lliuraran el 5 de juliol. Aquest reconeixement es podrà concedir a persones més grans de 18 anys que hagin destacat per la seva contribució al món esportiu, ja sigui com a esportista, membre de l'equip directiu, com a simpatitzant, persona col·laboradora o qualsevol altre aspecte que es pugui vincular amb la promoció de l'esport. Tot el procés de votació popular, que es dividirà en tres fases, es farà mitjançant la plataforma 'Montcada Participa' (participa.montcada.cat).

Tothom que vulgui podrà optar-hi a títol particular o bé, presentar la candidatura d'una altra persona –sempre i quan aquesta hi estigui d'acord– omplint un formulari que estarà allotjat al portal. En aquest full hi haurà de constar les dades personals i de contacte i una explicació i justificació de la proposta. Un cop finalitzat el termini de presentació de candidatures, el jurat dels Premis avaluarà la viabilitat de les propostes presentades i, feta aquesta revisió, començarà la primera fase d'elecció de candidatures, del 15 al 30 de maig. Durant aquests dies, la votació serà pública i les persones que hi accedeixin podran consultar com va el recompte de vots.

Les tres candidatures més votades –en cas d'empat, la classificació serà exaquo– seran les que optin a la final i les votacions a les tres propostes finalistes anirà de l'1 al 15 de juny. En aquesta ocasió, el recompte de vots no serà visible a la ciutadania, per mantenir la sorpresa cara la gala d'atorgament dels guardons.

La resta de Premis Esportius 2018 –millor esportista masculí, millor esportista femenina, millor entitat, millor entrenador i millor equip– els decidirà el jurat, com ve sent habitual. Les bases d'aquests guardons ja són públiques i és en marxa el procés de presentació de candidatures pel sistema habitual, mitjançant el registre de la documentació a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Tota la documentació que cal presentar i les bases les podeu consultar a www.montcada.cat.

Darrera actualització: 03.04.2018 | 11:11