Un total de 452 infants del municipi reben regals de Nadal gràcies a la iniciativa Regala il·lusions

Dissabte, 25 de desembre de 2021 a les 00:00

Les famílies han rebut aquesta setmana els lots, amb jocs i joguines adaptats a cada franja d’edat i material escolar i contes.

Un total de 452 infants, de 137 famílies, han rebut regals per mitjà de la campanya Regala il·lusions. L’Ajuntament ha lliurat aquesta setmana a les famílies els lots per als nens i nenes, formats per jocs i joguines adaptats a cada franja d’edat, material escolar i contes. Aquesta iniciativa la promou el consistori, amb el suport econòmic de “la Caixa” –que hi aporta 4.000 euros–, de les entitats del municipi, que hi donen material escolar i contes.

La ciutadania hi pot col·laborar amb l’aportació de material escolar i contes, a una bústia instal·lada a la Casa de la Vila (Major, 32) i la venda de l’article solidari, que enguany és un bolígraf, que al preu d’1, 5 euros es pot adquirir a establiments del municipi adherits a la campanya. Els diners i el material escolar que es recapti fins a principi de gener es destinarà a l’edició 2022 de Regala il·lusions.

La campanya de joguines Regala il·lusions ha arribat enguany a la seva onzena edició, amb l'objectiu que nens i nenes del municipi entre 0 i 12 anys d’entorns econòmicament vulnerables rebin regals per Nadal. Cada infant rep regals adaptats a la seva edat i, a l’hora de triar-los, es té en compte que no siguin joguines sexistes o violentes.

Darrera actualització: 31.12.2021 | 10:40