REGIDORIA
REGIDORA
NOTÍCIES

Constituïda la Comissió tècnica per a la diagnosi del barraquisme a la llera del riu Besòs

24.05.2022

La Comissió tècnica per a la diagnosi del barraquisme a la llera del riu Besòs es va constituir ahir amb l’objectiu d’analitzar des de diferents vessants la situació de les barraques ubicades a Montcada i Reixac.

La campanya Reconnecta’t s’incorpora al Banc de bones pràctiques de la Fundació Pi i Sunyer

19.05.2022

Aquesta acció, en el marc del Pla Local en Prevenció de Drogues ‘En positiu’, pretén prevenir i conscienciar a la població sobre els riscos de l’ús abusiu de les pantalles.

El termini per sol·licitar els beques de menjador i material i sortides escolars anirà del 25 d’abril al 31 de maig

19.04.2022

L’Ajuntament posa en marxa aquesta edició un servei d’atenció i suport a les famílies, per poder fer-ne tots els tràmits en línia.

La Generalitat es compromet a finançar una diagnosi sobre el barraquisme a la llera del riu Besòs

11.04.2022

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, s’ha reunit aquest dilluns a Montcada i Reixac amb l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, i ambdues han visitat la zona en la que s’ubiquen els assentaments il·legals.

Més notícies del municipi
ACTIVITATS
OFERTES DE FEINA
ÒRGANS PARTICIPACIÓ
  • Consell Municipal dels Serveis Socials

    El Consell Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Montcada i Reixac és l’òrgan col·legiat de participació comunitària per l’assessorament i consulta en matèria de Serveis Socials al municipi.

  • Taula discapacitat

    Òrgan de participació, amb la finalitat d’integrar la participació ciutadana i les seves entitats en els assumptes municipals relacionats amb la discapacitat.