ÚLTIMES NOTÍCIES

L’Ajuntament aplica mesures per donar compliment al decret d’estalvi energètic del govern central

05.08.2022

Els sis edificis catalogats com a refugis climàtics poden mantenir la temperatura a 26 graus. El consistori recorda que fa temps que aplica mesures d'estalvi energètic a les instal·lacions municipals.

Montcada i Reixac compta aquest estiu amb 7 refugis climàtics

17.06.2022

Al 2021, el municipi comptava amb dos espais amb aquesta certificació. Aquest projecte el gestiona l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

L’Ajuntament demana extremar les precaucions davant l’elevat risc d’incendi que provoca l’onada de calor

16.06.2022

El consistori, seguint les directrius de la Generalitat de Catalunya, recomana extremar les precaucions per evitar el risc d’incendis a la zona forestal i evitar les activitats exteriors a les hores centrals del dia.

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat aprova la Declaració de Montcada i Reixac per avançar cap uns entorns urbans més connectats amb la natura

15.06.2022

La Xarxa ha aprovat durant la reunió d’avui la Declaració de Montcada i Reixac, un acord per avançar cap a unes ciutats i uns pobles més connectats amb la natura i promoure la naturalització i el verd urbà per millorar el benestar de les persones.

Més notícies del municipi
PLANS MUNICIPALS
  • Pla Estratègic de la Bicicleta 19.07.2017

    El Pla Estratègic de la Bicicleta és un document que recull una diagnosi de la mobilitat en bicicleta al municipi, incloent infraestructures, com és el cas de la xarxa ciclable, l'ús de la bicicleta i les seves potencialitats, així com una proposta d'itineraris, entre altres continguts.