Medi ambient

Notícies

 • 13 de novembre de 2018 Campanya de foment del reciclatge dels municipis del Consorci per la gestió de residus del Vallès Occidental Campanya Excuses o separes?

  El Consorci per la gestió de residus del Vallès Occidental va presentar ahir la campanya de foment del reciclatge per als municipis de la comarca. L’acte de presentació va tenir lloc ahir a la tarda al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa.

 • 8 de novembre de 2018 Procés participatiu per definir el Pla especial de protecció de Collserola Parc de Collserola, des de Can Cuiàs

  El 28 de novembre hi haurà una reunió informativa a l'Ateneu de Cerdanyola per als veïns de la ciutat i per a Montcada i Reixac i també es pot omplir una enquesta online .

 • 29 d'octubre de 2018 La Brigada Municipal inicia la campanya anual de poda Poda preventiva a l'avinguda de la Unitat

  Una de les activitats més destacades de l'acció d'enguany, per la seva complexitat, és la que s'està efectuant a l'avinguda de la Unitat.

 • 22 d'octubre de 2018 Èxit de la primera edició del Festival MIRA'MIR Festival MIRA'MIR

  El Festival MIRA'MIR, organitzat per l'Ajuntament de Montcada i Reixac, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Consorci del Besòs, ha estat un èxit rotund. Milers de montcadencs han visitat durant tot el cap de setmana l'aparcament sota l'autopista C33 per veure com 25 artistes creaven en viu obres d'art de grans dimensions als pilars de la infraestructura viària. Els artistes van començar divendres al matí i han fet servir diferents tècniques.

 • 18 d'octubre de 2018 El Festival MIRA'MIR, a punt de començar Treballs previs per al Festival MIRA'MIR

  L'aparcament sota l'autopista C33 serà del 19 al 21 d'octubre l'escenari de l'esdeveniment. Un total de 25 artistes nacionals i internacionals confeccionaran murals de grans dimensions a 25 pilars de la infraestructura viària, en aquest esdeveniment que convertirà l'espai en una galeria oberta d'art urbà.

Activitats

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:49