Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge - SIDH

Per a qualsevol dubte o informació relacionada amb el Servei podeu adreçar-vos al correu electrònic:  sidh4@montcada.org o bé al telèfon 935 726 496 de 9 a 14 h.

Montcada i Reixac s'ha acollit al Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge (SIDH), una atenció que presta la Diputació de Barcelona, ​​en col·laboració amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, els ajuntaments i els consells comarcals i la participació dels col·legis d'advocats.

Es tracta d'un servei gratuït d'informació, assessorament i intermediació per a les persones o famílies amb problemes per fer front al pagament de la hipoteca del seu habitatge habitual. El Sidh pretén evitar, en la mesura del possible, la pèrdua de l'habitatge per part de les persones afectades. El personal administratiu pren nota del cas de les persones que ho sol·licitin i, en cas necessari, seran derivades a l'equip d'advocats que col·labora amb el servei, lletrats que visiten dos matins a la setmana i atenen amb visita programada. El Sidh és complementari al servei de mediació hipotecària que Creu Roja ofereix a la Mancomunitat Intermunicipal formada per Ripollet, Cerdanyola i Montcada i Reixac.

Els serveis que presta el SIDH són informació sobre les opcions existents per afrontar els problemes de pagament del deute hipotecari, assessorament personalitzat, proposta d'una possible solució per fer compatible el manteniment de l'habitatge amb la situació econòmica actual, intermediació amb les entitats financeres i derivació al Servei d'Orientació Jurídica per a la sol·licitud d'assistència en casos de procediments judicials oberts.

Avinguda de la Unitat, 6 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 935 726 496
Adreça electrònica: sacmontcada@diba.cat
Horari:  
dilluns i dijous, de 9 a 14h; dimarts, de 9.30 a 11.30h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 25.01.2024 | 10:49