Escoles bressol Infantil i Primària Secundària Ensenyament postobligatori
ESCOLES
BRESSOL
EDUCACIÓ
INFANTIL I PRIMÀRIA
EDUCACIÓ
SECUNDÀRIA
ENSENYAMENT
POSTOBLIGATORI
PUBLICACIONS
DOCUMENTACIÓ
Notícies
Òrgans de participació
 • Consell Escolar Municipal

  Organisme de consulta i de participació dels diversos sectors de la comunitat en la programació de l'ensenyament no universitari dins l'àmbit municipal.

PLANS, CAMPANYES I PROGRAMES
 • DiLTET DiLTET 19.09.2017

  El Dispositu Local de Transició Escola-Treball (DiLTET) es va iniciar l'any 2006 amb l'objectiu de fer detecció, prevenció, orientació, formació, acompanyament i seguiment dels joves entre 15 i 25 anys per facilitar el manteniment  i/o retorn dels joves al sistema educatiu i la seva incorporació al món del treball. És una eina que pot ser útil als joves en el seu trànsit de l'escola al món del treball.

  L'any 2009 es va constituir la Plataforma Local del DiLTET, com a xarxa per donar coherència i facilitar l'intercanvi i la col·laboració, optimitzar recursos i intervencions entre els agents del municipi que poden intervenir en l'educació dels joves. Participen en aquesta Plataforma els centres educatius de secundària, teixit comercial i empresarial, serveis educatius de la Generalitat, Escola d'adults, tècnics municipals, alumnat i representants de les AMPA.

 • Espai on les famílies juguen amb els seus fills i filles. Activitat de recolzament i convivència. Pla Educatiu d'Entorn 19.09.2017

  El Pla Educatiu d'Entorn (PEE) és un pla comunitari que vol donar una resposta integrada a les necessitats d’infants i joves del municipi.