La Fira de Nadal comptarà amb una trentena de parades, un planetari, un tió i tallers infantils

Dijous, 16 de desembre de 2021 a les 00:00

L’activitat es fa els dies 18 i 19 de desembre al carrer Major i la plaça de l’Església, en horari de matí i tarda.

La Fira de Nadal de Montcada i Reixac 2021 se celebra aquest cap de setmana, 18 i 19 de desembre, al carrer Major i a la plaça de l’Església (de 10 a 20 h, ambdues jornades), amb la participació de prop d’una trentena de parades de comerços, professionals de l’artesania i entitats del municipi. L'objectiu de la Fira és col·laborar amb el teixit comercial del municipi i contribuir a la difusió del patrimoni i les tradicions culturals.

A banda de la venda d’articles típics nadalencs, la fira comptarà amb tallers infantils a la plaça de l’Església i al carrer Generalitat, que es faran durant les dues jornades, amb el mateix horari que la fira. Dissabte 18 i a càrrec de Montcada Centre Comerç, hi haurà un tió de Nadal a la plaça de l’Església, de 17.30 a 20.30 h.

La Fira és una de les activitats més destacades que impulsem des de l’Ajuntament per donar una empenta al comerç durant el Nadal, una data clau per al sector’, ha expressat el regidor de Comerç i Turisme, Salvador Serratosa, qui ha animat la ciutadania a participar de la Fira.

Altres activitats
Des de principi de desembre està en marxa la campanya ‘Torna la il·lusió a Montcada i Reixac. Fem els desitjos realitat!’, que es pot veure al mobiliari urbà de la via pública i a les xarxes socials. A més, els comerços del municipi distribueixen postals vinculades a la campanya, on professionals de diferents sectors desitgen bones festes a la clientela. D’altra banda, fins el 6 de gener funcionarà l’enllumenat nadalenc, que es pot veure a diferents carrers de Montcada i Reixac.

Darrera actualització: 20.12.2021 | 10:21