El concurs 'L'aparador' de Nadal 2021 es posa en marxa

Dimecres, 10 de novembre de 2021 a les 00:00

Els premis locals, els que atorga l’Ajuntament, tornen a ser econòmics i es donaran un total de cinc.

  • Les inscripcions al certamen es tanquen el 3 de desembre i es poden fer per Internet i de forma presencial.
  • El concurs és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Sabadell i dels dotze ajuntaments de la seva demarcació.

El concurs ‘L’aparador’ de Nadal 2021, l’edició número 52, s’ha posat en marxa. El certamen l’organitzen la Cambra de Comerç de Sabadell i els dotze ajuntaments de la seva demarcació, inclòs el de Montcada i Reixac. Els botiguers que hi vulguin participar tenen temps fins al 3 de desembre per formalitzar la inscripció, per mitjà del lliurament d'una butlleta degudament complimentada a la Regidoria de Comerç i Turisme (comerc@montcada.org / Avinguda de la Unitat, 6) o Montcada Centre Comerç (Major, 92). També es pot omplir la inscripció al web de la Cambra de Comerç de Sabadell (www.cambrasabadell.org). Els aparadors que hi participin hauran d’estar decorats amb elements que evoquin el Nadal. La butlleta d’inscripció i les bases es poden consultar a www.montcada.cat i a www.cambrasabadell.org.

El jurat del certamen reprèn es visites als aparadors dels establiments participants després del parèntesi de l’any passat a causa de la pandèmia. Les visites es faran del 9 al 20 de desembre, entre les 9 i les 14 h i les 16 a 21 h. Durant aquest horari, els establiments han de garantir que els aparadors es puguin veure i que estiguin decorats amb els motius nadalencs.

La Cambra atorga un premi general al millor aparador valorat en 500 euros i diploma, un segon guardó, de 200 euros i diploma, i un tercer, que consisteix en la realització d'un curs de la Cambra. També hi ha un premi per a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, d’accions efectuades de l’1 de desembre al 5 de gener, que consisteix en una matrícula gratuïta al curs de màrqueting digital que ofereix la Cambra o un altre similar, valorat en 800 euros. Les persones que vulguin participar en aquest apartat han d'enviar una memòria explicativa de la campanya i una explicació dels seus resultats al correu electrònic promocio@cambrasabadell.org, abans de l'11 de gener.

Els ajuntaments de la demarcació donen premis locals en el marc del certamen ‘L’aparador’. En el cas de Montcada i Reixac, l’Ajuntament atorgarà enguany premis econòmics: 400 euros per al primer; 300 euros per al segon; 200 euros per al tercer i 100 euros per al quart i cinquè, respectivament.

Darrera actualització: 18.01.2022 | 07:11