La Fira de Nadal torna aquest 2021 i es farà els dies 18 i 19 de desembre

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 00:00

Els comerços i entitats que hi vulguin participar tenen temps per formalitzar la inscripció fins al 10 de desembre.

La Fira de Nadal de Montcada i Reixac torna aquest 2021 després del parèntesi de l’any passat, a causa de la pandèmia. L’activitat es farà els dies 18 i 19 de desembre al carrer Major i a la plaça de l’Església (de 10 a 20 h, ambdues jornades) i és oberta a comerços, professionals de l’artesania i entitats del municipi. L'objectiu de la Fira és col·laborar amb el teixit comercial del municipi i contribuir a la difusió del patrimoni i les tradicions culturals.

Les inscripcions a la Fira es poden fer fins al 10 de desembre com a màxim. La documentació que s’hi ha d’adjuntar la trobareu a la columna 'Documentació' i es pot enviar per instància electrònica o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Avinguda de la Unitat, 6). Si el tràmit es fa presencial, cal demanar cita prèvia.

L'Ajuntament posa a disposició de les persones que hi participin una carpa de 3x3 metres, una taula, dues cadires, il·luminació per a cada estand i vigilància nocturna al recinte. Els paradistes hauran de posar a la venda articles orientats a la campanya de Nadal i en el cas de l'artesania, que sigui de producció pròpia. Per a qualsevol consulta, es pot contactar amb la Regidoria de Comerç i Turisme (comerc@montcada.org).

Darrera actualització: 16.11.2021 | 12:18