Un total de 2.050 punts de llibre al Guanya’t 2020

Dijous, 23 d'abril de 2020 a les 12:00

El veredicte i els punts guanyadors s’han fet públics aquest dijous, 23 d'abril, coincidint amb la celebració de Sant Jordi virtual a Montcada i Reixac.

La 31a edició del concurs Guanya’t un punt ha comptat amb la participació de 2.050 infants i joves del municipi. Tot i que el confinament ha impedit enguany celebrar el tradicional acte de lliurament de premis, el veredicte del certamen s’ha fet públic aquest dijous, 23 d’abril, coincidint amb Sant Jordi, que enguany se celebra de forma virtual.

El jurat del certamen es va reunir abans de la declaració de l’estat d’alarma i per aquest motiu s’han pogut triar els punts de llibre guanyadors, que s’imprimiran i distribuiran entre la ciutadania quan es puguin obrir els equipaments. Els premis es lliuraran als infants i joves reconeguts tan aviat com sigui possible. El jurat l’hanformat professionals del disseny gràfic i personal de les regidories de Cultura i Patrimoni i de Comunicació Municipal.

Per categories, a la dels infants més petits (P3, P4 i P5), hi han optat 538 nens i nenes. Els guanyadors són India Flaquer i Júlia Bolívar, i els accèssits per a Lucía Guzmán, Pol Salazar, Eric Llans, Martí Lacouture i María Torné. A la categoria d’infants de primer i segon de primària, s’hi han presentat 425 punts; els premis han recaigut en Héctor López i Taha Taourarti Khaddaoui, mentre que els accèssits han estat per a Iván Jiménez, Álvaro Barcaiztegui, Natasha Sofía Odion i Alex Carriel.

A la categoria de tercer i quart de primària, han optat 506 creacions. Els premis han anat a parar a Albert Gisbert i Ilias Khamal Enakachi i els accèssits, a David Simal, Altair Hernández, Enzo Herrero, Pol Dieste i Alicia Castilla. A la secció de cinquè i sisè de primària, els guardons han estat per a Irene Baeza i Soukaina Asakkach, accèssits per a Annie Burgos, Candela Cendón, Marc López, Amina Raja Muhammad i Paula Gracia. La categoria de primer i segon d’ESO ha rebut 91 punts i els premis han estat per a Irune Escrivà i Leire Puntas, mentre que els accèssits han anat a parar a Víctor Talavera i Lele Hu. A la categoria de tercer i quart d’ESO hi han hagut 62 participants; els premis han estat per a Mireia Hernández i Lamyaa Assaiba Akouk i els accèssits, per a Nada López i Emma Balmaseda.

Darrera actualització: 23.04.2020 | 14:19