Torna el programa d’activitats d’estiu al Rec Comtal

Dimecres, 12 de juny de 2019 a les 00:00

Tots els caps de setmana des del 15 de juny fins al 8 de setembre hi haurà propostes de dinamització social i cultural al tram del canal entre Can Sant Joan i Vallbona.

La Taula del Rec Comtal inicia aquest cap de setmana (15 i 16 de juny), coincidint amb la Fira d’Artesania i del Comerç de Can Sant Joan, les activitats del projecte ‘El Rec es mou!’, que inclou propostes culturals, socials i lúdiques al tram del canal d’aigua entre el barri montcadenc i Vallbona (Barcelona) durant els caps de setmana del 15 de juny al 8 de setembre.

Aquest divendres, dia 14, hi haurà un espai de microconverses en català, acompanyades de música, al bar Montcata Vins (11.30 h), a càrrec del Servei Local de Català. L’endemà, el dia 15, els recent creat grup de joves d’acollida i agents per la diversitat oferirà una activitat basada en diàlegs oberts. Serà d’11 a 13 h, a la plaça Nicaragua. A la tarda, en aquest mateix emplaçament, Montcata Vins hi oferirà actuacions musicals amb artistes locals que oferiran un concert de diferents estils. Diumenge, 16 de juny, les entitats La Perifèrica, Tata Inti, l’AV Can Sant Joan i l’escola El Viver faran un taula rodona a la plaça Nicaragua (11 h), amb el nom ‘Construint el barri entre totes’, amb la participació de representants de la Taula Activa de la Ribera, la Xarxa Antirumors, la Casa Amaziga i l’equip ‘Transforma’t’, del Bon Pastor.

El projecte ‘El Rec Comtal es mou!’ és una iniciativa de treball comunitari en medi obert, impulsat per la Taula del Rec Comtal, formada per diferents entitats del territori i veïnat a títol particular, amb el suport dels ajuntaments de Montcada i Reixac i de Barcelona i el finançament del Consorci del Besòs. Es tracta d’una acció de dinamització que vol fer del Rec Comtal un espai públic de convivència, pertinença i cohesió social.

Darrera actualització: 12.06.2019 | 09:18