Taller per a joves sobre els perills de les begudes energètiques

Dilluns, 3 de febrer de 2020 a les 00:00

L'activitat tindrà lloc el 18 de febrer a Can Tauler i forma part de la campanya 'Energitza't', adreçada a prevenir sobre el consum d'aquestes substàncies.

L’Ajuntament i el servei municipal PASSA, d’informació, prevenció i atenció a les drogodependències, organitzen un taller per a joves sobre begudes energètiques el pròxim 18 de febrer, a l’Espai Jove Can Tauler (Balmes, 16), a les 17 h. Per participar-hi, cal fer inscripció prèvia, al telèfon 633 334 753 o a l’adreça de correu electrònic passa@montcada.org.

L’acció forma part de la campanya ‘Energitza’t amb l’energia que tens a dins!’, sobre el consum d’aquest tipus de begudes que es va posar en marxa al setembre passat, amb l’objectiu de trencar-ne els mites sobre els efectes positius i fer prendre consciència de els conseqüències de prendre-les. Totes les accions de la campanya pretenen treballar la percepció de risc d’aquestes substàncies, evitar-ne la normalització del seu consum i reflexionar sobre fórmules sanes per obtenir més energia.

Darrera actualització: 03.02.2020 | 12:41