Taller per a famílies sobre els perills de les begudes energètiques

Dilluns, 9 de març de 2020 a les 00:00

L'acte tindrà lloc l'1 d'abril a la Casa de la Vila i les inscripcions prèvies cal fer-les contactant el servei municipal PASSA.

L’Ajuntament i el servei municipal PASSA, d’informació, prevenció i atenció a les drogodependències, organitzen un taller per a famílies sobre begudes energètiques l’1 d’abril, a la Casa de la Vila (Major, 32), a les 18 h. L’objectiu d’aquesta acció és que els pares i mares prenguin consciència dels efectes negatius del consum d’aquestes substàncies, molt esteses entre el jovent. Per participar-hi, cal fer inscripció prèvia, al telèfon 633 334 753 o a l’adreça de correu electrònic passa@montcada.org.

L’acció forma part de la campanya ‘Energitza’t amb l’energia que tens a dins!’, sobre el consum d’aquest tipus de begudes que es va posar en marxa al setembre passat, amb l’objectiu de trencar-ne els mites sobre els efectes positius i fer prendre consciència de els conseqüències de prendre-les. Totes les accions de la campanya pretenen treballar la percepció de risc d’aquestes substàncies, evitar-ne la normalització del seu consum i reflexionar sobre fórmules sanes per obtenir més energia. El 18 de febrer passat va tenir lloc un taller per a joves, a Can Tauler.

Darrera actualització: 04.03.2020 | 13:52