S’obre el termini per presentar candidatures al Premi Esportiu 2019 per votació popular

Dimecres, 27 de març de 2019 a les 18:00

Qui vulgui nominar algú vinculat a l'esport local ha de formalitzar la inscripció mitjançant el portal Montcada Participa, de l'1 al 30 d'abril.

L’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) obre de l’1 al 30 d’abril el termini perquè la ciutadania presenti candidatures de persones vinculades a l’esport local, per tal que optin al Premi Esportiu 2019 per votació popular, reconeixement que forma part dels Premis Esportius que cada any atorga l’Ajuntament. Les candidatures s’hauran de presentar mitjançant el portal Montcada Participa (participa.montcada.cat) i hi caldrà aportar un escrit que argumenti els motius pels quals s’ha escollit la persona, que ha de tenir més de 18 anys i haver destacat per la seva dedicació al món esportiu local. Les candidatures presentades han de comptar amb el vistiplau de la persona nominada.

Del 2 al 10 de maig, el jurat dels Premis Esportius 2019 avaluarà les candidatures presentades i el 13 de maig es faran públiques. La votació es farà entre el 15 de maig i el 14 de juny, mitjançant Montcada Participa, i es dividirà en dues fases; fins al 4 de juny es votarà per triar les tres candidatures finalistes i del 5 al 14 de juny es triarà la persona guanyadora, que no es coneixerà fins a la festa de lliurament dels Premis, que serà el 4 de juliol, al Teatre Municipal.

El Premi per votació popular es va posar en marxa l’any passat i el guanyador de la primera edició va ser el coordinador d’activitats de Montcada Aqua, Jesús Claramón. La presentació de candidatures per als Premis Esportius 2019 a millor entitat, esportista femenina, esportista masculí, entrenador i equip es pot fer fins al 17 de juny, també al registre de l’OAC. Les bases del certamen es poden consultar a www.montcada.cat i participa.montcada.cat. 

Darrera actualització: 01.04.2019 | 13:43