Presentació de l'espai dedicat als Premis Esportius

Dijous, 4 d'octubre de 2018 a les 15:00

L'acte serà a les 17 h al pavelló Miquel Poblet, equipament on s'exposaran els plafons amb els noms dels esportistes, entitats, entrenadors i equips reconeguts al certamen.

L'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME) inaugura aquest dissabte, 6 d'octubre (17 h), l'Espai Premis Esportius, al pavelló Miquel Poblet (Camí de la Font Freda, 3). Es tracta d'uns plafons que mostren els noms dels esportistes, entrenadors, entitats i equips reconeguts al llarg de les set edicions que porta en marxa el certamen. L'Ajuntament i IME van decidir al 2011 reconèixer socialment la pràctica esportiva i mostrar la dedicació i l'esforç de les persones esportistes, les entitats i tothom que, d'una manera o una altra, té vinculació amb el món esportiu local.

Així van néixer els Premis Esportius, reconeixements que pretenen fer pública la varietat de disciplines que es practiquen a Montcada i Reixac i la implicació de la ciutadania en aquest àmbit. Cada any, a principi de juliol, tot l'espectre esportiu de la ciutat es dona cita en una festa durant la qual s'atorguen els premis a millor esportista femenina, millor esportista masculí, millor entitat, millor entrenador i millor equip de la temporada vigent. Al 2018 s'hi va incorporar una categoria, el premi esportiu per votació popular.

D'altra banda i aprofitant la convocatòria d'aquest dissabte també s'hi farà la descoberta de les plaques commemoratives del 25è aniversari de dues entitats esportives: UE Sant Joan-Atlètic i l'AE Can Cuyàs.

Darrera actualització: 04.10.2018 | 13:15