Els Premis Esportius 2019 s'atorguen aquest dijous, 4 de juliol

Dilluns, 1 de juliol de 2019 a les 13:00

Els reconeixements posen en valor els mèrits, la dedicació, el treball i l'esforç d'esportistes i entitats locals durant la temporada 2018-2019.

L’espectre esportiu de Montcada i Reixac es donarà cita aquest dijous, 4 de juliol, amb motiu de la festa dels Premis Esportius 2019, que organitzen l'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME) i Montcada Comunicació. L'esdeveniment tindrà lloc al Teatre Municipal, a les 20 h, i es tornaran a reconèixer esportistes, equips, clubs i persones vinculades a l'espectre esportiu que hagin destacat durant la temporada 2018-2019. El jurat del certamen ja ha donat a conèixer els finalistes de les diferents categories dels guardons, així com els reconeixements personals que s'hi atorgaran.

En l'apartat de millor esportista femenina, hi ha la futbolista de l'FC Barcelona Claudia Pina, la nedadora Marina Castro (CN Barcelona) i la patinadora del Roller Can Cuiàs Mari carmen ‘Bitxo’ Gómez. Els esportistes masculins nominats són el ciclista Pau Egeda (Bikingpoint), l’atleta Joan de la Torre (JAM) i el jugador de futbol sala Sergio González (FS Navarra). En l'apartat de millor entitat, hi opten el Club de Ball Esportiu Eva Nieto Dansa, l’AE Can Cuiàs i el Club Lee Young Montcada. Com a millor equip, estan nominats el de futbol sala de l’AE Can Cuiàs, el sènior B del CK Montcada i el juvenil femení del CH La Salle. Els entrenadors finalistes són Toni Moreno (AE Can Cuiàs), Marc Parra (aleví femení del RCD Espanyol) i Javier Córdoba (sènior B CH La Salle Montcada). Durant l'acte també es donarà el premi esportiu per votació popular. Hi open l’entrenador de futbol Antonio Moya i la gimnasta Laura Martínez.

Durant la festa, també es donaran altres guardons. Eugenio Díaz, fundador del CDEM i membre del CH La Salle, rebrà el premi especial del jurat. José González, expresident de la UE Sant Joan-Atlètic, i Lorenzo Fernández, expresident del CP Montcada, seran reconeguts per la seva dedicació al futbol i a la petanca, respectivament. Josep Mestres, col·laborador del CD Montcada i de la Penya Barcelonista, obtindrà el reconeixement per part de l’Ajuntament mentre que Manoli Villanueva serà reconeguda per la seva dedicació a l’esport escolar. Els ballarins Eva Nieto i Carles Cirera (Endansa) seran reconeguts per la seva trajectòria esportiva i l’escola Bon Dia, projecte d’acció comunitària de Càritas, serà homenatjat pel treball a favor de la inclusió per la iniciativa que ha permès un grup de dones d’origen marroquí aprendre a nedar.

Darrera actualització: 01.07.2019 | 12:28