Presentació de les jornades europees de patrimoni a Montcada i Reixac

Dijous, 27 de setembre de 2018 a les 10:00

El 3 d'octubre a la Casa de la Vila (19 h) es donarà a conèixer el contingut de les activitats programades els dies 12, 13 i 14.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac organitza un acte obert a la ciutadania el pròxim dimecres, 3 d'octubre, per mostrar les activitats que es faran al municipi amb motiu de les jornades europees de patrimoni. La presentació tindrà lloc a la Casa de la Vila (Major, 32), a les 19 h, i comptarà amb la presència institucional i d'entitats de Santa Perpètua de Mogoda, Mollet i Sant Fost de Campsentelles, ja que una de les activitats destacades del programa està relacionada amb la 'Ruta de les esglésies amagades', un projecte impulsat pels quatre municipis.

Les jornades europees se celebren a Catalunya els dies 12, 13 i 14 d'octubre, durant les quals elements arquitectònics d'arreu del territori obren les seves portes perquè la ciutadania gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer en profunditat el seu patrimoni. Durant aquests tres dies hi haurà activitats a Montcada i Reixac, coordinades pel Museu Municipal, amb el suport de la Regidoria de Comerç i Turisme.

Darrera actualització: 27.09.2018 | 15:28