Nova xerrada de l’Aula d’Extensió Universitària i presentació del grup motor

Dissabte, 30 de novembre de 2019 a les 00:00

L'acte es farà el 4 de desembre a la Casa de la Vila i comptarà amb la conferència de la professora Irene Cordón, qui parlarà sobre Cleopatra VII.

El grup promotor de l’Aula d’Extensió Universitària (AEU) de Montcada i Reixac, format per una dotzena de persones, es presentarà el pròxim dimecres, 4 de desembre, en un acte a la casa de la Vila (carrer Major, 32), a les 17.30 h. Aquest projecte pretén oferir formació continuada i de nivell universitari a persones majors de 50 anys. La previsió és que l’AEU s’estructuri com un curs lectiu, d’octubre a juny, al llarg del qual hi haurà conferències, seminaris i classes temàtiques, impartides per professorat universitari o bé, professionals de reconegut prestigi i especialistes.

L’acte comptarà amb la xerrada d’Irene Cordón, doctora en Arqueologia i Història Antiga de la Universitat Autònoma de Barcelona, qui parlarà sobre la importància de Cleopatra VII, el darrer faró d’Egipte. La presentació del projecte d’AEU va ser al setembre passat, en un acte organitzat per l’Ajuntament, amb l’objectiu de reunir persones interessades en aquesta acció i en crear el grup promotor i que va comptar amb el meteoròleg Francesc Mauri com a convidat.

 

Darrera actualització: 02.12.2019 | 12:25