Impuls a la creació d’una aula d’extensió universitària

Dilluns, 1 de juliol de 2019 a les 12:00

Aquest servei ofereix formació continuada i de nivell universitari a persones amb inquietuds culturals i que volen mantenir-se intel·lectualment actives.

L’Ajuntament ha fet una crida entre la població de més de 50 anys per impulsar la creació d’una aula d’extensió universitària al municipi, amb l’objectiu d’incorporar nous serveis per diversificar l’oferta d’activitats adreçades a aquest col·lectiu, per incentivar l’envelliment actiu. A final de setembre està previst organitzar una trobada per presentar el projecte a la ciutadania i durant l’acte s’aprofitarà per sondejar el públic sobre les seves preferències. La previsió és que l’aula comenci a funcionar a principi del 2020. Les persones interessades en el tema poden demanar informació contactant amb el departament de Participació Ciutadana (Avinguda de la Unitat, 6; 935 726 474; participaciociutadana@montcada.org). Un cop s'hagi omplert, cal enviar-la a l'esmentat mail. En format imprès, es pot lliurar a l'Ajuntament, la Casa de la Vila, els centres cívics, els equipaments de gent gran i les dues biblioteques.

Les aules d’extensió universitàries es van posar en marxa a Catalunya a principi dels anys vuitanta del segle passat amb la finalitat d’oferir una formació continuada i de nivell universitari a persones amb inquietuds culturals i amb el desig de mantenir-se intel·lectualment actives. El projecte es gestiona mitjançant entitats sòcioculturals sense ànim de lucre, vinculades a l’Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran i a una universitat.

Darrera actualització: 21.03.2022 | 13:28