‘Ens necessitem. Comprem aquí’, nova campanya en suport al comerç local

Dimecres, 15 de juliol de 2020 a les 11:00

Un vídeo amb representants d’entitats i persones referents del municipi i un cartell promocional amb el nou eslògan centren la campanya comunicativa de l’Ajuntament.

A partir del proper cap de setmana, el consistori difondrà la nova campanya en suport al comerç local per contrarestar els efectes de la crisi de la COVID-19. Sota el lema ‘Ens necessitem. Comprem aquí’, el consistori ha preparat tot un seguit d’accions que s’emmarquen en la política de la Regidoria de Comerç i Turisme per animar a la ciutadania a consumir i comprar a Montcada i Reixac.

En el vídeo, que veurà la llum el proper dilluns 20 de juliol i que es difondrà per xarxes socials, una quinzena de representants d’entitats locals i persones molt conegudes vinculades al món cultural, esportiu i associatiu del municipi donen suport i mostren el seu compromís amb el comerç de proximitat. La campanya anirà acompanyada de cartells al mobiliari urbà, als equipaments municipals i als aparadors de les botigues de Montcada i Reixac. Amb motiu d’aquesta nova iniciativa municipal, el regidor de Comerç i Turisme, Salva Serratosa, ha enviat un comunicat als comerços del municipi on explica el contingut de la campanya.

D’altra banda, el regidor també ha animat a la ciutadania a consumir a les botigues i comerços de la ciutat i a col·laborar amb la recuperació del teixit comercial. Serratosa afirma que “som 37.000 montcadencs i montcadenques i hem de donar-nos suport mútuament perquè ens necessitem; tant nosaltres als comerciants com els comerciants a nosaltres”. El regidor ha declarat que “aquest estiu és atípic per tothom i lamentablement el període de vacances s’ha vist afectat, però això també pot suposar una gran oportunitat per fer costat al comerç de Montcada i Reixac”.

Entre les accions realitzades en suport al comerç local, el consistori ja va impulsar el passat mes de maig la creació de la Taula d’emergència econòmica local, integrada per la regidoria de Comerç i Turisme, tots els grups municipals i representants de totes les associacions de comerciants de Montcada i Reixac, amb l’objectiu de crear un Pla de xoc per fer front a la difícil situació econòmica provocada per la crisi sanitària i reactivar el comerç local. A més, coincidint amb l'inici del desconfinament progressiu de la població, l’Ajuntament va posar en marxa una altra campanya comunicativa amb l’eslògan ‘Tornem’, que animava als montcadencs a comprar al comerç local i de proximitat.

Darrera actualització: 16.07.2020 | 09:31